به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا اسماعیلی با بیان اینکه پروژه طراحی و ساخت این نرم افزار در تبیان آغاز شده است، اظهار داشت: این نرم افزار که منطبق بر استانداردهای روز دنیا طراحی می شود، کارکردهای مختلفی از جمله ارائه مناسب ترین و موثق ترین محتواها، نمودارها، نقشه های تاریخی، نقشه های دوبعدی، بناهای تاریخی مرتبط با تاریخ اسلام و شبیه سازی سه بعدی این بناها دارد.
معاون نرم افزارهای چند رسانه ای موسسه تبیان با اشاره به قابلیت های این نرم افزار، خاطرنشان کرد: قابلیت حرکت و پیمایش تعبیه شده در این نرم افزار به مخاطب امکان می دهد تا با انتخاب بخشهای اماکن تاریخی، ضمن رویت این اماکن از زوایای مختلف، می توانند به داده ها و اطلاعات توصیفی مرتبط با آن مکان تاریخی نیز دسترسی داشته باشند امکان استفاده از این نرم افزار بر روی ابزارهای پرتابل موجود مانند E-reader و تلفن های همراه هوشمند از دیگر قابلیت های این نرم افزار است.
وی، از تکمیل این پروژه تا نمایشگاه قرآن سال آینده خبر داد و یاداور شد: امورفنی، طراحی و ساخت این نرم افزار شروع شده و تیم مدل سازی و شبیه سازی، در حال طراحی اماکن تاریخی هستند. پس از این مرحله، کار صداگذاری آغاز می شود، به موازات این فعالیت ها، طراحی و پیاده سازی فنی و قابلیت های پروژه نیز شروع شده و امیدواریم این نرم افزار در نمایشگاه قرآن سال آتی رونمایی و عرضه شود.
اسماعیلی از ارائه سایر پروژه های این موسسه از جمله اطلس مفهومی قرآن کریم با عنوان " آیه" و همچنین به هنگام سازی محتوایی و فنی دانشنامه قرآن کریم در نمایشگاه قرآن کریم سال آتی خبر داد.
وی همچنین از عرضه محصولات جدید موسسه تبیان در قالب بازی های رایانه ای در ماههای آتی خبر داد و گفت: پنج بازی رایانه ای جدید در بخش نرم افزاری تبیان طراحی شده که سه بازی تا پایان سال و دو بازی دیگر در اوایل سال جدید به بازار عرضه می شود.
نظر شما